Pályázz, szavazz, vegyél részt, támogasd A Közlekedési Kultúra Napját!

FELHÍVÁS

Május 11-e, A Közlekedési Kultúra Napja, immár nyolcadik éve a biztonságtudatosan, környezettudatosan, udvariasan közlekedő emberek és a közlekedésben dolgozók ünnepnapja.

Az évnek ezen a napján a közlekedő társadalom és a kulturált közlekedés ügye iránt elkötelezett gazdasági és civil szervezetek különböző rendezvényekkel, aktivitásokkal – előadásokkal, közösségi közlekedési hangos bemondásokkal, vizuális feliratokkal, sajtómegjelenésekkel, helyszíni bemutatókkal, akciókkal stb. – irányítják rá a közfigyelmet a közlekedés sokszínűségére, szépségére, technikai vívmányaira, a biztonságtudatos, toleráns, egymásra odafigyelő közlekedési magatartás fontosságára a közúti, a vasúti, a vízi és a légi közlekedés területén egyaránt.

Ha számodra is fontos a kulturált közlekedés, látogass el A Közlekedési Kultúra Napja honlapjára (http://www.akozlekedesikulturanapja.hu/) valamint Facebook oldalára https://www.facebook.com/kozlekedesikulturanapja keresd és oszd meg, lájkold a tartalmakat, írd meg kommentben a meglátásaidat!

Szavazz:

  • az Év kerékpárútjára;
  • az Év Hídjára;
  • az Év Körforgalmára;
  • jelöld az Év közlekedési kiadványát, mint kedves olvasmányodat.

Pályázz:

  • az Év közlekedésbiztonsági Fotója címre;
  • hívd fel gyermeked, gyermekeid figyelmét a Kisművész rajzpályázatra;
  • add be pályázatod ha óvodai KRESZ parkot működtetsz, vagy jelezd az Óvoda vezetőségének a pályázati lehetőséget, ha gyermeked KRESZ parkkal rendelkező Óvodába jár.

Keresd:

a folyamatosan bővülő honlapunkon Partnerszervezeteink közlekedési kultúrával, közlekedésbiztonsággal összefüggő A Közlekedési Kultúra Napja című eseménysorozathoz kapcsolódó, sokszínű rendezvényeit, aktivitásait A Közlekedési Kultúra Napja honlapján és facebook oldalán.

Találkozzunk úton, sínen, vízen, levegőben vagy épp az online térben vidáman, kulturáltan, biztonságosan.

A Közlekedési Kultúra Napjának célja, hogy minden nap a kulturált közlekedés napja legyen.

A Közlekedési Kultúra Napja

Eseménykoordinációs Munkabizottsága

info@ktenet.hu