Péntekenként (le)hallgatható lesz a rendőrségi rádió

  • Rendőrök kérdeznek civileket, csak most nem kérik el a személyijüket.
  • Hamarosan indul a KRESZ FM 19.75,  a (le)hallgatható rendőrségi rádió.
  • Miért aggódik reggelente az ORFK baleset-megelőzési osztályvezetője?

Fotó: https://www.facebook.com/balesetmegelozes/

Baleset-megelőzési podcast-műsorral jelentkezik a rendőrség az ORFK-OBB Facebook-csatornáján. A Kresz FM 19.75 egyszersmind az első (le)hallgatható rendőrségi rádió, melynek két műsorvezetője is rendőr: Berzai Zsolt alezredes és Tokodi Panna főhadnagy.

Berzai Zsolt lapunknak azt mondta, most ők szeretnék kérdezni azokat, akik hivatásuk vagy akár csak hobbijuk folytán rendszeresen foglalkoznak közlekedésbiztonsággal kapcsolatos témákkal.

A podcast műsorban minden szóba kerülhet, ami közlekedésbiztonság.

A nyitóadás egy aktuális és megosztó témával kezdődik: a kerékpározással. A Berzai-Tokodi műsorvezető páros vendégei: Abelovszki Tamás, a BringaAkadémia programvezetője és Zsinkai Elvira alezredes, a baleset-megelőzési osztály munkatársa, aki a koronavírus-járvány kirobbanása után fejébe vette, hogy mostantól kerékpárral jár munkába. Berzai azóta minden reggel azért imádkozik, nehogy baleset érje a kolléganőjét.

Két keréken az utakon – rendőrök kérdeznek, bringások válaszolnak. FM 19.75 podcast minden pénteken az ORFK-OBB Facebook-oldalán. facebook.hu/Baleset-megelőzés

Az első adás itt érhető el.

F.Gy.A.