Még jobban megéri majd KTI-snek lenni

Ügyvezetői elismeréseket adott át szerdán a Közlekedéstudományi Intézet székházában Erb Szilvia, a KTI Nonprofit Kft. vezetője a társaság több dolgozójának, akik – mint a bensőséges hangulatú díjátadón elhangzott – „eredményes és magas színvonalú munkát végeztek a közlekedés érdekében”.

Az ügyvezetői elismerésben részesített dolgozók a mobilitás legkülönbözőbb területein nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. Munkájukat Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is elismerte már a Közlekedésért Érdeméremmel, illetve Miniszterei elismerő oklevéllel.

A szerdai ünnepségen hatan vehették át az ügyvezetői elismerő oklevelet.

Balogh Edina Anna, a Közlekedésakusztikai Osztály tudományos munkatársa a közlekedés okozta zajvédelmi problémákkal összefüggő munkájáért érdemelte ki az ügyvezetői elismerést.

Garami Gabriella, a Vasúti Vizsgaközpont  Vizsgaszervezési Irodájának vizsgaszervezője az ügyfélszolgálati feladatok ellátása és a képzőszervekkel, illetve a vasúttársaságokkal való folyamatos kapcsolattartásért érdemelte  ki az elismerést.

Hesz Mátyás, a KTI Mobilitás Kutatóközpontjának vezetője, aki a hálózatba kapcsolt, automatizált és elektromos járművek közlekedésével foglalkozik. Ezeknek a rendszereknek a fejlesztése kiemelten fontos az közlekedésbiztonság javítása, a halálos és súlyos kimenetelű balesetek számának csökkentése érdekében.

Lukács Zoltánt, a Tanúsítási Igazgatóság tanúsítási szakértőjét az M3 metró járműveinek vizsgáztatásában nyújtott meghatározó teljesítményével érdemelte ki az ügyvezetői elismerést.

Malatinszky Sándor, a KTI Tanúsítási igazgatóság igazgatóhelyettesének meghatározó szerepe volt abban, hogy KTI az EU által elismert vasúti tanúsító szervezet lett.

Pilinszky Katalin pedig azért, mert a KTI közbeszerzési referenseként aktív szerepet vállalt a közbeszerzési és beszerzési eljárások szakmai felülvizsgálatában.

Az elismerések átadását követően Erb Szilvia elmondta: sok szép feladat vár még a KTI dolgozóira. Olyan feladatok és kihívások, amelyekért a jövőben még jobban megéri majd KTI-snek lenni.

F.GY.A.

Fotó: Iró Zoltán