2019-ben is Közlekedési Szakmai Vetélkedő!

Újra versenybe száll a közúti közlekedési szakma: 2019-ben ismét megrendezésre kerül a közúti közlekedési szakemberek hagyományos szakmai vetélkedője. Az idei évben megyei fordulók nélkül, egyetlen országos versenyre várjuk a lelkes szakemberek online jelentkezését a már megszokottá vált négy kategóriában: közúti járművezető szakoktatók, közúti járművezető vizsgabiztosok, műszaki vizsgabiztosok, közúti ellenőrök. A jelentkezés és részvétel díjtalan, az élmény garantált!

Miért érdemes versenybe szállni? A versenyzők FOMRULA 1 belépőkért, vezetéstechnikai tréningekért és MOL utalványokért küzdhetnek, de a legnagyobb jutalmat a szakma és a kollégák elismerése jelenti. Nem utolsó sorban pedig a döntő dobogósai mentességet kapnak a kötelező továbbképzések alól. Senki sem tér haza azonban üres kézzel, hiszen minden résztvevőt ajándékok, kísérőiket pedig színes családi programok várják!

Az országos vetélkedő időpontja 2019. május 4., helyszíne pedig a Hungaroringen található Groupama Tanpálya.

Jelentkezés módja: online regisztráció a www.szakmaiverseny.hu honlapon. Jelentkezési határidő: 2019. április 5.

A vetélkedő mellett a nagy népszerűségnek örvendő vezetéstechnikai pályák és szimulátorok, a pályaalkalmassági vizsgálatoknál alkalmazott műszerek, mini KRESZ ügyességi park, továbbá szakmai érdekességekről szóló ismeretterjesztő kiselőadások és a közlekedésbiztonsági témájára hangolt játékok is várják a résztvevő versenyzőket és kísérő családtagjaikat egyaránt.

A vetélkedő az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával és a Közlekedéstudományi Intézet szervezésében kerül megrendezésre. Jelentkezés és további információ: www.szakmaiverseny.hu